Skip to the content

Karriere

Ledige stillinger

I Terratec er vi opptatt av å finne nye løsninger og muligheter sammen med våre kunder og samarbeidspartnere. Er du genuint opptatt av avansert teknologi og hvordan den kan anvendes på best mulig måte for å skape verdier for våre kunder? Er du nysgjerrig, liker faglige utfordringer, og ikke går av veien for å utforske nye måter å løse problemer på, gjerne sammen med andre i teamet?

Vi er alle unike og bringer med oss en ambisjon om å gjøre en god jobb for våre kunder, samt å gjøre hverandre gode. Vi deler på kunnskap, både faglig og personlig. Vi liker å være engasjert i det vi driver med, også på den sosiale og samfunnsmessige siden. Vi er opptatt av å forbedre det vi til enhver tid jobber med, slik at det kommer våre kunder til gode. Å levere høyere enn forventet anser vi å være noe å strekke seg etter. Som arbeidsgiver er vi også opptatt av å skape trygge rammer og et sikkert arbeidsmiljø med åpen og god kommunikasjon.

Liker du det du har lest så langt, og ønsker å bli en del av oss, så ta kontakt! Vi søker for tiden etter erfarne landmålere, med flere års erfaring.

Ønsker du å søke jobb hos oss, fyller du ut skjemaet under og laster opp søknaden din. Vi behandler alle søknader fortrolig og i henhold til GDPR-krav. Din søknad vil bli vurdert av aktuell avdelingsleder og du vil få en tilbakemelding på videre prosess.

 

Aktuelle stillinger:

Ønsker du å jobbe som Landmåler hos oss?

 

Merk søknaden med "Åpen søknad" eller stillingsutlysningen
Skriv inn din e-postadresse
Dato for innsendelse


Aktuelle stillinger