Skip to the content

Vi søker ny sensoroperatør til vårt flyoperative team med base på Rakkestad flyplass, Åstorp

Er du løsningsorientert, pliktoppfyllende og interessert i å jobbe for en av Nordens største totalleverandører innen kartleggingstjenester?
Hvis ja, så har du nå muligheten for å bli en del av et spennende, innovativt og sosialt arbeidsmiljø hos Terratec AS.

Vi ønsker å styrke vårt flyoperative team på Rakkestad. I stillingen ligger ansvaret for å operere våre flybårne sensorer som benyttes til kartlegging og fjernanalyse. Sensorene er installert enten i fly eller helikopter og våre operasjoner sprer seg verden over, men med «hjemmemarked» i Norge, Sverige og Finland. Som sensor-operatør jobber man i vaktordning med 14 dager på og 7 dager av og vil i arbeidsperioden jobbe i par med piloten på det flyet eller helikopteret man bemanner. Flyoperativ base er på Rakkestad i Østfold hvor vi disponerer hangar, kontorlokaler og hvor vedlikeholdsarbeidet på flyene utføres. Vi har også kontorlokaler på Oslo Lufthavn og benytter denne flyplassen som base for enkelte av luftfartøyene våre. I sesong vil riktignok flyene til en hver tid posisjonere seg nær prosjektområdene og returnere til base kun når vedlikehold finner sted, eller når prosjektene ligger i nærheten.

Som sensoroperatør er det viktig at du til enhver tid har oversikt over aktive prosjekter, hvor de befinner seg, status på fremdrift i datainnsamlingen og hvilke krav som stilles til utstyr og utførelse. I tillegg er det viktig å ha både kunnskap og oppdatert informasjon om klimatiske forhold i de områdene vi har prosjekter, både på kort og lang sikt. Det er en stor fordel å kunne kommunisere med ATC (Air Traffic Control) og ha noe kunnskap om luftfart og flyoperasjon. Du må være en god lagspiller og bidra til et allerede positivt miljø med høyt fokus på problemløsing. Det daglige arbeidet styres i stor grad av værforholdene, og som et resultat er hverdagen utsatt for hyppige omprioriteringer - evnen til å værefleksibel og finne gode løsninger er derfor helt nødvendig.

Som sensoroperatør vil du i tillegg være ansvarlig for innsamling av data over forbudsområder gitt av Nasjonal sikkerhetsmyndighet. Stillingen krever at du blir sikkerhetsklarert av Nasjonal sikkerhetsmyndighet, som bl.a. betyr at du må ha plettfri vandel og være norsk statsborger.

Vi søker en person med følgende kvalifikasjoner:
• Har god evne til samarbeid, samt er strukturert og besluttsom 
• Erfaring fra tilsvarende stilling vil bli vektlagt 
• Har gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, både norsk og engelsk
• Evne til å håndtere stor arbeidsmengde i perioder i sesongen
• God generell IT-kunnskap
• Må minimum ha førerkort klasse B

Vi tilbyr:
• Arbeid med nyeste teknologi innenfor flybårne sensorer
• Konkurransedyktig lønn
• God forsikringsordning
• Veletablert og anerkjent teknologibedrift med et innovativt miljø
• Et godt og positivt arbeidsmiljø

Ønsker du å søke jobb hos oss, fyller du ut skjemaet under og laster opp  CV og søknaden din. Vi behandler alle søknader fortrolig og i henhold til GDPR-krav. Din søknad vil bli vurdert av aktuell avdelingsleder Andreas Holter (andreas.holter@terratec.no), og du vil få en tilbakemelding på videre prosess.

Merk søknaden med "Åpen søknad" eller stillingsutlysningen.
Skriv inn din epostadresse
Dato for innsendelse.