Skip to the content

Kvalitet- og miljøsatsing

Vi vet hvor viktig kvalitet på leveransen er for våre kunder. Som kunde av Terratec skal du kunne stole på at vi leverer det du trenger, akkurat når du trenger det. Du skal kunne stole på at Terratec ivaretar alle krav om sikkerhet i arbeidet vi utfører. Du skal kunne stole på at de løsninger vi tilbyr har en minst mulig negativ påvirkning på miljøet.

I vår virksomhet er det kvalitetssystemet som setter rammene for hvordan vi skal jobbe og det hjelper oss med å ta de riktige valgene og gjøre de nødvendige kvalitetskontrollene. Kvalitetsystemet i Terratec er basert på ISO9001:2015 og integrerer også systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid inn i virksomheten.

Som leverandør av innovative tjenester i et marked hvor kundekrav og teknologi stadig er under utvikling, er det viktig for oss å forstå kundens perspektiv når vi videreutvikler våre produksjonsmetoder. Kvalitetssystemet er vårt verktøy for å jobbe med kontinuerlige forbedringer slik at du som kunde kan være trygg på at vi tilbyr den beste løsningen til deg.