Skip to the content

Undergrunnskartlegging

Landmåling er grunnlaget for alle typer bygg-, kraft- og samferdselsprosjekter. Terratec gjør innsamling av geodata for bygg-, kraft- og anleggsbransjen.

  • Landmåling
  • Laserskanning
  • Georadarmålinger
  • Mobile mapping (bilbåren laserskanning og fotografering)

Vårt mål er å bygge tillit og etablere gode, langsiktige relasjoner til våre kunder. Det har vi klart ved å levere etterspurte produkter, med riktig kvalitet til ønsket tid.

Terratec tilbyr målinger med georadar for deteksjon og kartlegging av infrastruktur og lagdeling under bakken.

  

De tolkede lagene i undergrunnen leveres som modeller, og detektert infrastruktur og objekter som vektordata i ønsket koordinatsystem. Dataene kan da enkelt sammenstilles med andre kartdata i prosjektet og gi et komplett grunnlag på situasjon både over og under bakken.

Har du behov for målinger av undergrunnen, kan Terratec tilby profesjonell rådgivning rundt muligheter og begrensninger knyttet til ditt behov. For å sikre en god gjennomføring av våre prosjekter med undergrunnskartlegging utfører vi alltid tolkningsarbeidet i tett dialog med våre kunder.

 Få tilbud

Hvis du ønsker at vi skal sende deg et tilbud på georadarundersøkelser, klikk under og fyll inn informasjon i skjemaet. Da kommer vi fort med et tilbud innen kort tid.